onsdag 19 november 2008

:-) vad gjorde vi ....

kvällen började med en stillsam middag hos mig. "Team-Skipper", "Granntanterna", lilla-svarta och jag delade en god värmande linssoppa med aioli. "Lilla-svarta" hade följd instruktionerna till punkt och pricka och hade med sig alla sakerna; från baddräkt till svensk flagga. Efter middagen hoppade vi i bilen på väg mot Söder. Fortfarande inget ont anande körde vi mot "objektet".
En grön kula lyser över hela Stockholm,...Globen hade klätt sig i grönt :-) Nu trodde "lilla-svarta" att vi skulle nog till Globen, men vad händer i Globen ? Den gröna färgen betyder Hammarby och hemma-match....jooo visst ja men hon glömde den vita detaljen :-) och trodde ini det sista att vi skulle se en hockey-match men väl inne i Globen fattar hon att det finns ingen rink.
Men det blev en julkonsert ! Vi fick uppleva; Jill Johnsson, Andreas Jonsson, Amanda Jensen, Gabriel Fors, Anders Glenmark, Titiyo, Tomas De Leva, Peter Jöback, Björn Kjellman. Och i taktpinnen höll Mark Lewengood. Konserten höll på 2,5 timme och varje minut var riktigt njutbar.

Salige Andreas ! He is Glorious !

Jonsson och Johnsson som de själva sa.

bilder privata

1 kommentar:

Kicki sa...

Tack för en jätte..mysig, trevlig, rolig,hjärtevarm och underhållande kväll i kärlekens och familjens och nära vänners budskapets tecken.

Kirsi, du gjorde detta så bra.

Tusen Tack.