onsdag 5 november 2008

Längtar långt bort

Bild lånad från Fritidsresor

När det är mörkt, grått, kallt och trist på "republiken" Sverige längtar jag till värmen och ljuset.........långt bort till andra sidan jordklotet. Men jag får vänta lite innan jag får möjligheter att andas in Karibiska dofter, känna ljumma vindar smeka mina kinder.......sola,bada....och dricka "pinja colada"

Nu tillbaka till vardagen :-) Jag längtar till första advent; glöggfester och pysselafton med goda vänners lag. Pysselkvällen har blivit en årlig återkommande tradition, en kväll där ett gäng tjejer ( pyssliga killar sökes) julpysslar och dricker glögg.

Julmarknader är mysiga ! I november besöker jag den danska julmarknaden i Tivoli / Köpenhamn. Jag har varit på julmarknaden i Tivoli flera ggr men återvänder dit med glädje hur många gånger som helst och njuter av den underbara kontinentala stämningen och den vackraste julbelysta nöjesparken. Reserapport med bilder utlovas.

Fortsätter med träningen i samma tuffa takt som innan; 3-4 ggr i veckan och minst ett dubbelpass. Igår besökte jag ännu ett nytt center på Regeringsgatan, tillsammans med min "tränings-tokige-kompis". Ännu en ny värld öppnade sig under gatorna (träningslokalerna har förmågan att ligga "lågt" med trapporna ner till "källarplanet") så även denna. Ett stort ställe, högt i tak med en massa konditionsmaskiner på rad i två våningar och höjden av detta var det faktiskt klätterväggen !! Vi kämpade med våra vikter och stänger under en timme i en fullsatt lokal i ledning av en bra manlig instruktör.

Nu ska jag drömma mig bort en stund tillsammans med Sam Bourne och de Rättfärdiga.

1 kommentar:

Grindsjön's Aztor sa...

Ska göra mitt bästa för att ordna ett pass med Vickan. Hon tränar ju säkert med en HLR-are vid sin sida.....