onsdag 6 augusti 2008

Lite tankar

Rätt kul men samtidigt lite jobbigt att komma tillbaka till jobbet efter semestern. Det har blivit rätt sena kvällarna och morgnar under semestern....med vissa följder. Natten till måndagen ville inte sömnen komma, jag vred och åkte runt i sängen som ett lingon i en plåthink. Räknade får, höns och till slut hade jag nog räknat alla djur på en bondgård,.....flera gånger om. Framemot småtimmarna lyckades jag äntligen somna och när klockan ringde,.....kändes som jag bara hade blundat en kort stund. Efter semestern bör man vara pigg och utvilad, men "tjena" den här tjejen såg ut som direkt hemkommen från "Roskilde-festivalen" Nu har ett par dagar gått och kroppen börjar acceptera tidiga morgonstunder och kroppsligt arbete.
Gick en promenad längst vattnet i kväll. Så fint, så stilla,..... Måndag kväll/natt vad det storm och det märktes, flera träd har vält och ligger som pinnved i vattnet. Det är inga små taniga träd utan ganska stora Alar som har ryckts upp från rötterna och massor av grenar bara ligger på gångvägarna. Nere vid bryggan hade även en båt vält omkull och hamnat i sjöbotten. Vilken styrka och kraft naturen har.
På fredag är Stockholmarnas egen fest 08-dagen ! Tänkte kolla på fyrverkerierna vid Gamla Stan , lyssna på b la Niklas Strömstedt och Patrik Isaksson i Kungsträdgården samt besöka Stureplan där det lär finnas en 24 meter långt bardisk. Hoppas att vädret blir fint; varmt utan regn.

Inga kommentarer: