torsdag 28 maj 2009

Present Shopping

Dagens har ägnats åt present shopping. Dottern ska med sig några presenter till värdfamiljen,....genomtänkta saker med doft av Sverige. Killarna, 2 & 3 år gamla fick en bok "Do you know Pippi Longstocking?" samt varsin mjukisdjur i teamat "Pippi" ; det blev Herr Nilsson och Lilla Gubben. Lilla prinsessan får en body av svensk bomull som en brydd med en blomkrans av svenska ängsblommor i hjärtformat. De stora får ljusstakar från Iittala,...lite finska former passar in så bra.
Packningen påbörjat :-) tack vare vacumpåsarna får nästan alla saker från listan plats i väskan, några saker får byta plats och några saker får helt enkelt stanna kvar hemma. Nu är det nedräkning som gäller.
Oj va tomt det kommer att bli,...telefonen kommer inte att ringa så ofta som den gör idag, dator kommer att vara ledig när jag vill använda den, TV kommer att visa de kanaler jag vill se men framför allt kommer det passera mindre folk i hallen .......Men hur det än låter; vemodigt, lesset etc så är jag glad att hon tar chansen och provar något nytt !

1 kommentar:

Kicki sa...

Svarta, jag ska sakna, torka tårar och vara glad med dig.
Kram